Ikkunatummennukset

Meiltä saat käyttöösi alan huippumateriaalit sekä tummennukseen koulutetun henkilökunnan. Laatuamme ja ikkunatumm_pickupammattitaitoamme arvostetaan , siksi suurin osa kalvotuksista tehdään uusiin autoihin autoliikkeisiin joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä koko yrityksemme historian ajan.

Annamme asennuksille tyytyväisyystakuun ja kaarevatkin lasipinnat on tehty saumattomasti kalvon muotoiltavuuden ja ammattitaitomme ansiosta.

 

Valitse kalvosi seuraavista vaihtoehdoista:
(prosenttiluku kertoo kuinka paljon kalvo läpäisee valoa)ikkkunatumm_opel

5% Tummin, lähes musta värisävy. Valitse tämä kun tärkein kriteerisi on näkösuoja. Kalvo estää näkyvyyden sisälle mutta ajaessasi näet yllättävän hyvin ulos.

20% Käytetyin tummuus. Jos et halua tinkiä tehokkuudesta mutta et halua mustaa kalvoa- tämä on oikea valinta! Erotat sisällä jotain hahmoja mutta se vaatii että taustavalo on kirkas.

35% Kalvo , joka tekee autostasi tyylikkään.Torjuu lähes puolet auringonenergiasta ja poistaa tehokkaasti auringonhäikäisyä.

50% Vaalea kalvo, jos tarvitset huomaamattoman kalvon mutta silti poistaa UV-säteilyn 99% sekä toimii mainiosti sirpalesuojana.

Kun valitset kalvoja autoosi, ota huomioon ettei Suomen laki salli kuljettajan etulasien kalvotusta.

 

 

nainen
ikkunatummennos